Project Description

Смяна и ъпгрейд на части на лаптопи

Рестартирай живота на своя лаптоп!

Рам ъпгрейд

100% Качествени части

В нашия сервиз използваме консумативи от водещи марки. С времето сме установили, че качеството се изплаща. Затова винаги използваме най-добрите продукти на пазара.

  • Ъпгрейд на RAM(Оперативна памет) позволява повече програми да работят едновременно.
  • Ако вашата батерия е стара и пада бързо, смяна на батерията драстично ще удължи работния ви процес.
  • Смяната на вентилатора може да намали шума на лаптопа и да понижи температурата на процесора, което ще подобри скоростта на лаптопа.
Смяна на батерия за лаптоп
Смяна на вентилатор
Свържете се нас!

ВИНАГИ НАСРЕЩА

Във всички наши услуги можете да разчитате на експертиза, отзивчивост и поверителност. Нашият екип работи с вас, докато не сте напълно доволни във всеки аспект от услугата.

ДРУГИ УСЛУГИ

Почистване от прах

Ако имате лаптопа си от година или две, може да е пълен с прах. Прахът запушва вентилаторите, вентилационните отвори и радиаторите, предотвратявайки правилното охлаждане на вашия компютър.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Смяна на термопаста

Термопастата прехвърля топлината от процесора и графичната карта към радиатора и вентилатора. С времето и интензивната употреба термопастата на лаптоп изсъхва. Това е крайно опасно, защото води до прегряване на компютъра и причинява сериозни и дори непоправими щети на дънната платка.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Външно почистване

Лаптопът ви е видимо мръсен. Клавиатурата му е зацапана. Екранът е на петна. Кога за последно сте го почиствали? Предлагаме пълно почистване на вашият лаптоп!

Научете повече

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

—————

FACEBOOK СТРАНИЦА

АДРЕС

ул. Теменуга 2А,
Слатина

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

FACEBOOK СТРАНИЦА

RestArt Computers

АДРЕС

ул.Теменуга 2А, Слатина