Project Description

Поддръжка на компютри

Рестартирай живота на своя компютър!

Поддръжка на компютри

100% качествени части

В нашия сервиз използваме консумативи от водещи марки. С времето сме установили, че качеството се изплаща. Затова винаги използваме най-добрите продукти на пазара.

  • Ъпгрейд на RAM(Оперативна памет) позволява повече програми да работят едновременно.
  • Ако вашият компютър става все по-бавен, ъпгрейд с нов процесор или видео карта драстично ще увеличат неговия живот.
  • Ако искате вашият стар компютър да работи по-бързо, като не влагате голяма инвестиция, един ъпгрейд с SSD памет ще ви реши проблема.
Компютърни части
Сервиз за компютри
Свържете се нас!

ВИНАГИ НАСРЕЩА

Във всички наши услуги можете да разчитате на експертиза, отзивчивост и поверителност. Нашият екип работи с вас, докато не сте напълно доволни във всеки аспект от услугата.

ДРУГИ УСЛУГИ

Почистване от прах

След година, две употреба компютъра се пълни с прах. Прахът запушва вентилаторите, вентилационните отвори и радиаторите, предотвратявайки правилното охлаждане на вашия компютър.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Смяна на термопаста

Термопастата прехвърля топлината от процесора и графичната карта към радиатора и вентилатора. С времето и интензивната употреба термопастата на лаптоп изсъхва. Това е крайно опасно, защото води до прегряване на компютъра и причинява сериозни и дори непоправими щети на дънната платка.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Външно почистване

Лаптопът ви е видимо мръсен. Клавиатурата му е зацапана. Екранът е на петна. Кога за последно сте го почиствали? Предлагаме пълно почистване на вашият лаптоп!

Научете повече

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

—————

FACEBOOK СТРАНИЦА

АДРЕС

ул. Теменуга 2А,
Слатина

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

FACEBOOK СТРАНИЦА

RestArt Computers

АДРЕС

ул.Теменуга 2А, Слатина