Project Description

Инсталиране на SSD

Рестартирай живота на своя лаптоп или компютър!

Инсталиране на NVME SDD

100% Качествени части

В нашият сервиз използваме части от топ марки. С времето сме установили, че качеството има цена. Затова винаги използваме най-добрите продукти на пазара.

Свържете се нас!

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Можете да разчитате на нас за съвършенство, експертиза, отзивчивост и поверителност във всички наши услуги. Нашият екип работи с вас, докато не сте напълно доволни от всеки аспект на нашата услуга.

ДРУГИ УСЛУГИ

Почистване от прах

Ако имате лаптопа си от година или две, може да е пълен с прах. Прахът запушва вентилаторите, вентилационните отвори и радиаторите, предотвратявайки правилното охлаждане на вашия компютър.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Смяна на термопаста

Термопастата прехвърля топлината от процесора и графичната карта към радиатора и вентилатора. С времето и интензивната употреба термопастата за лаптоп, която помага за охлаждане на компютъра, изсъхва. Опасно е прегряването на компютъра, тъй като може да причини сериозни щети на дънната платка и може да не се поправи.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Външно почистване

Знаете, че лаптопът ви е мръсен. Можете да видите мръсотията и мръсотията на клавиатурата си. И така, кога за последно сте го почистили? Предлагаме пълно почистване на вашият лаптоп!

Научете повече

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

—————

FACEBOOK СТРАНИЦА

РАБОТНО ВРЕМЕ

9:00 – 17:30

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

FACEBOOK СТРАНИЦА

RestArt Computers

АДРЕС

ул.Теменуга 2А, Слатина